Skip to content
Renhold hos den glade gjengen ved Vilja

Renhold bidrar til arbeidsglede og entusiasme
For den blide gjengen hos vekstbedriften Vilja Vekst på Skotterud, utfører vi ukentlig renhold. I tillegg utfører ansatte selv arbeidstrening innen renhold.

Vilja kjennetegnes av arbeidsglede og entusiasme. Vilja er en arbeidsmarkedsbedrift hvor de utvikler mennesker, gir mestring og dyrker deres styrker.

«Vi setter stor pris på det gode renholdet bramiljø utfører hos oss. Et rent arbeidsrom er viktig i en produksjonsbedrift som vår. I tillegg utfører våre ansatte renhold på huset. Dette skaper god interaksjon mellom Vilja og andre bedrifter i lokalmiljøet, flott øving på flere plan.».

– Lars Erik Brenna, daglig leder Vilja Vekst AS

 

Vårt renhold gir deg en enklere hverdag
Vi i bramiljø tilbyr renhold spesielt tilpasset våre kunders behov. Vi utfører alt innen faste oppdrag hos bedriftskunder og private, byggrenhold, flytterenhold, hovedrent, visning, brakker, tak-, gulv og vinduer, rensing av møbler og tepper, og alt imellom der.

Daglig leder Toril Snipen er fornøyd med spredningen i oppdragene og at det er givende å arbeide hos en så glad gjeng som de ansatte ved Vilja.

«Vi er en kvalitets- og kompetansedyktig servicebedrift og er stolte av å serve så mange kunder i regionen. Vilja opererer på mange vis med samme metode; de produserer samfunnsnyttige varer og tjenester i nærområdet, med glede.».

–  Toril Snipen, daglig leder bramiljø as

 

Ta kontakt med oss om du trenger bistand til renhold for deg eller din bedrift, eller kanskje trenger du en skikkelig julevask?

https://bramiljo.no/kontakt/