Skip to content
Internkontroll for kvalitetssjekk

bramiljø renhold er opptatt av å levere service- og renholdstjenester av en kvalitet vi er stolte av. For bramiljø er det viktig å levere tjenester til konkurransedyktig pris, men ikke minst med en kvalitet som ivaretar miljøet og våre ansatte.

Godt mottatt av våre kunder

Det er Birgitte Bergersen Lundgrenn som er bramiljø sin kvalitetskontrollør og verneombud. Birgitte møter du også ved ønsket befaring. Hun forteller at kundene er godt fornøyd med at bramiljø er kvalitetsbevisste og gjennomfører dette jevnlig.

  • Det er viktig at vi alle har en forståelse om at internkontroller er et kvalitetsfremmende tiltak, sier Birgitte.

 

Kvalitet og effektivitet skaper gode tjenester

I løpet av de siste, snart 20 årene har bramiljø hatt et stort fokus på kvalitet, effektivitet og gode kunderelasjoner. For Toril Snipen i bramiljø er det viktig at bramiljø leverer på topp, for både kunder, ansatte og miljø.

  • Vi tilbyr profesjonell hjelp til rengjøring som er tilpasset kundens behov. Vi jobber hver dag for å bli bedre, og jobben vi gjør med befaringer og internkontroller er noe vi gjør for nettopp det. Vi ser at det er nyttige erfaringer i utviklingen av bramiljø som bransjeledende aktør i nærområdet, sier Toril.

bramiljø leverer et bredt spekter av tjenester, og oppfordrer til å ta kontakt dersom du eller din bedrift trenger renholdstjenester. Eller kanskje er du i behov av en utvask etter jul? Ta kontakt med oss her: https://bramiljo.no/kontakt/