Om oss

SERVICE - SAMARBEID - STOLTHET

bramiljø as ble stiftet i 2006 av Eidskog kommune, og har siden oppstart vokst betraktelig. Med et fokus på kvalitet, effektivitet og gode kunderelasjoner har bramiljø as fått et godt rykte. Du finner oss i Gaustadvegen 2 på Magnor. Vi har nå åpnet et kontor i Ilderveien 10 på Kongsvinger. Her kan du møte oss etter avtale.

Kvalitet

Vi skal være en kvalitets- og kompetansedyktig servicebedrift som er bransjeledende i nærområdet, med fokus på fornøyde kunder og ansatte. Servictjenester og renholdstjenester produseres til konkurrasedyktig pris, med god kvalitet, som ivaretar miljøet for kundene og oss som utfører tjenestene.

Rekrutering av medarbeidere

“Rekrutering av medarbeidere skjer av begge kjønn, med bred totalkompetanse vi kan lære noe av”. Våre ansatte får en grunnopplæring i renhold, for å oppfylle kvaliteten på renholdet bramiljø as leverer. Flere av våre ansatte har fagbrev i renhold, eller er under utdannelse. Dette bidrar til en bred kompetanse, som vi ser bidrar positivt i opplæring/oppdatering internt i bedriften. “ Vi vil skape en attraktiv arbeidsplass, der det er mulighet for å utvikle selvstendighet og ansvarsbevisthet”.